Orpanit® Matrix orgoniit Emitter mitmelaineline ostsillaator Lakhovsky 5G/6G Chembuster

249,90 

 

Mobiilne Matrix MWO orgoniidiemitter on orgonienergia kombinatsioon pilvepüüdja ​​/ chembusteri kujul koos mitmelainelise ostsillaatoriga ning on seetõttu ideaalne vahend kaitseks elektrismogi ja negatiivse kiirguse (nt raadiokiirguse (4G, 5G, 6G) eest) , WiFi, mikrolaineahjud).

Vene leiutaja George Lakhovsky lülitas Nikolai Tesla teesi, et kõik koosneb vibratsioonist, oma leiutisse – multi-wave ostsillaatorisse (MWO) – 1930. aastal ja taotles USA-s patenti 1934. aastal.

VÕIMALUS MAKSTA KOLMES OSAS!

Märkus. Meie Orpanit® tooted on kunstiteosed ja ei asenda mingil juhul arsti või alternatiivse arsti poole pöördumist. Tootjana ei anna me oma orgooni energiatoodete müügiga lubadusi paraneda ega midagi sarnast. Kui teil on terviseprobleeme, pöörduge alati arsti poole!

Saadavus: 3 laos

Tootekood: 1002-28 Kategooria:

Kõrgus: ca 40-50 cm
Kaal: ca 4-4,5 kg
Läbimõõt: 13,5 cm

Elektromagnetkiirguse suhtes suhtes ülitundlikud inimesed saavad selle seadme abil oma enesetunnet märgatavalt leevendada.

Kõik meie orgoniidid on meie tehases programmeeritud harmooniaks, kaitseks ja terviseks, kasutades erinevaid protsesse ja süsteeme. Lisaks Schumanni resonantslaine, tšakra ja UV valguse generaatoritele tuuakse meie Orpanit® orgoniitidesse palju positiivset energiat.

Selle spetsiaalse MWO orgoniidi kasutusaladeks on kaitse ja harmoniseerimine näiteks elutoa, kontori, praksise või poe jaoks, et ujutada see üle positiivse energiaga ja kaitsta end kahjuliku energia eest.

Seda seadet saab kasutada ka aktiivse energia, tšakra ja tervendava töö lisandina.

Täiendavad rakendusnäited on järgmised:
1: Kui kasutate kahte MWO Orgonite prožektorit, asetage tool keskele, asetage kaks prožektorit sellest vasakule ja paremale ning laske end teenindada.
2: Täpseks joondamiseks häirete allikate vastu, nagu raadioedastusmastid, raadioantennid, kõrgepingeliinid, alajaamad, raudteeliinid, tuuleturbiinid, suure WiFi-ühendusega ettevõtete hooned või isegi kaitse korterite eest, kus kasutatakse elektrisudu.
3: mobiilne kasutamine kämpingutes, hotellides või puhkekeskustes.

Eriti elektritundlikud inimesed kannatavad erinevate negatiivsete kiirte mõju all. Seda orgoniiti kasutades on märgatavat kergendust tunda väga kiiresti.

NB! Tegemist on 100% käsitööga, see tähendab, et kõik tooted on veidi erinäolised, seega kõik pildid on illustratiivsed!

Kaal 4,5 kg
Mõõtmed 13,5 × 13,5 × 50 cm
Shopping Cart
Scroll to Top